Uw zorgverzekering 2017 vanaf € 99,70

U heeft de nieuwe polis en premie 2017 van uw zorgverzekering ontvangen. Was de premiestijging bij u ook fors? Dit is hét moment om een vergelijk te maken met de collectieve zorgverzekeringen die DFD samen met de Stichting Personeelsverzekeringen Defensie (SPD) aanbiedt.

Er is al een basisverzekering zonder een vrijwillig eigen risico voor:

€ 99,70 per maand!

De SPD-zorgverzekeringen

  • Al ruim 25 jaar de grootste keuze tegen de beste premie.
  • Maximaal maatwerk voor uw persoonlijke zorgbehoefte.
  • Een zeer gunstige prijs-/kwaliteit verhouding.
  • De persoonlijke service en advies van DFD.

Keuze en extra dekking
U heeft de keuze tussen de zorgverzekeringen van VGZ en Avéro. De VGZ Goede Keuze (basis-) zorgverzekering kost, bij een verplicht eigen risico van € 385,- slechts € 99,70 per maand . De VGZ-aanvullende verzekeringen 'Goed', 'Beter' en 'Best' bieden als extra dekking: altijd 32 fysiotherapie behandelingen vanaf slechts € 6,74 premie per maand! Ook is het in 2017 mogelijk een combinatie te maken tussen een basisverzekering van VGZ en de aanvullende verzekeringen van Avéro én omgekeerd.

Vergelijken, afsluiten en advies
U kunt als DFD relatie gebruik maken van dit aanbod. Bezoek www.spdinfo.nl en overtuig uzelf. Wacht niet te lang. U kunt tot 1 januari 2017 uw huidige polis opzeggen. Vergelijken en afsluiten is eenvoudig met ‘Ditiszorg’. Wenst u advies? Neem dan telefonisch contact op met DFD via (040) 20 73 100 of mail mail@spdinfo.nl.