SPD-Zorgverzekering 2015

Pak uw kans!

U heeft van uw zorgverzekeraar inmiddels de nieuwe polisvoorwaarden en premie 2015 ontvangen. Dat is hét moment om een vergelijk te maken met de SPD-zorgverzekering die DFD samen met de Stichting Personeelsverzekeringen Defensie (SPD) aanbiedt. De SPD zorgverzekeringen zijn er voor alle DFD-relaties en hun gezinsleden die werkzaam zijn bij Defensie of zijn geweest.

Wij bieden keuze en zeer gunstige premies:

Zonder medische selectie kunt u op basis van uw persoonlijke behoefte een keuze maken tussen de zorgverzekeringen van VGZ.

De VGZ basisverzekering Goede Keuze kost slechts € 91,15 per maand, bij een verplicht eigen risico van € 375,-. U heeft de keuze uit:

  • Drie basis zorgverzekeringen
  • Drie aanvullende verzekeringen
  • Drie tandheelkundige verzekeringen
  • Vier speciale doelgroep verzekeringen
De aanvullende verzekeringen 'Goed', 'Beter' en 'Best' bieden € 1.000,- dekking voor fysio. U kunt een tandartsverzekering ook los afsluiten. Dit hoeft sinds 2014 niet meer verplicht in combinatie met een VGZ aanvullende verzekering.
Informatie en advies

Bezoek de site: www.spdinfo.nl en overtuig uzelf. Wacht niet te lang. U kunt maar tot 1 januari 2015 uw huidige polis opzeggen. Wenst u direct advies, neem dan telefonisch contact op met DFD via (040) 20 73 100.

Direct contact opnemen
Verplicht in te vullen velden
Bel me terug