DFD @Nieuws 6 mei 2014Advies bij het afsluiten van een hypotheek

Niemand kan in de toekomst kijken. Zullen de huizenprijzen nog verder dalen? Wat doet de hypotheekrente? Velen denken dat de bodem is bereikt. Overweegt u een huis te kopen? Het heeft er toch echt alle schijn van dat dit een goed moment is.

Het kopen van een woning en afsluiten van de juiste hypotheek blijft ingewikkeld. Een hypotheek is één van de belangrijkste financiële producten in uw leven. Als uw adviseur kunnen we u daarbij begeleiden. Dit doen we samen met De Hypotheker.

De Hypotheker is de grootste onafhankelijke adviesketen van Nederland. De Hypotheker adviseerde al één miljoen Nederlanders succesvol bij de grootste en leukste aankoop van hun leven: een (t)huis. Onze samenwerking biedt:

  • De expertise en zorg van twee specialisten;
  • Ook hypotheken voor militairen met een FPS fase-1 en -2 contract;
  • Echt onafhankelijk en persoonlijk advies;
  • Maximale zekerheid, ook voor de toekomst;
  • Duidelijkheid en transparantie, u weet hoeveel en waarvoor u betaalt;
  • De optimale hypotheek met de scherpste tarieven.
DFD en De Hypotheker bieden u voordeel en zorgeloos woongenot!

Zo werkt onze samenwerking

Tijdens een afspraak bij u thuis inventariseert de DFD-regioadviseur uw wensen en mogelijkheden. Hier verandert niets aan. Wanneer uw plannen concreet en haalbaar zijn, begeleiden wij u naar De Hypotheker. De adviseur van De Hypotheker verzorgt het verdere advies- en bemiddelingstraject van uw hypotheek. Uw DFD-regioadviseur zorgt dat al uw verzekeringen in orde zijn en aansluiten op uw nieuwe woonsituatie.

Advies of interesse? Neem direct contact op met uw DFD-regioadviseur. Of bel met (040) 20 73 100.
Vergelijkingssites. Let op!

Vergelijkingssites zijn vaak niet volledig of neutraal. Ons advies is daarom om uw keuze nooit alleen te baseren op de resultaten van een een dergelijke site. Dit geldt voor bijvoorbeeld het vergelijken van energieleveranciers, telecom faciliteiten en jawel, ook voor verzekeringen.

Op het gebied van verzekeringen zijn vergelijkingssites vaak onvolledig en beperkt. Er wordt bijvoorbeeld alleen een prijsvergelijk gemaakt. En geen vergelijk op voorwaarden. Terwijl juist de voorwaarden bepalen of een verzekering wel of niet tot uitkering komt.
U kent vast de zogenaamde 'vergelijkingssite' Independer. In een interview met de Volkskrant gaf directeur Hilhorst aan dat het etiket 'vergelijkingssite' niet goed is. Independer is een internetwinkel voor verzekeringen. Ze ontvangen een beloning van verzekeraars om hun producten te verkopen. Daar is op zich niets mis mee. Echter, ze presenteren zich niet op die wijze.

Heeft u behoefte aan advies? En een adviseur die u bijstaat wanneer u daar behoefte aan heeft? Neemt u dan contact op met DFD voor een onafhankelijk en transparante dienstverlening.


Direct contact opnemen
Verplicht in te vullen velden
Bel me terug