Wegwijzer sociale zekerheid defensie

De Wegwijzer Sociale Zekerheid Defensie heeft tot doel inzicht te geven in de wettelijke sociale zekerheid in Nederland in relatie tot de (specifieke) bovenwettelijke voorzieningen in de sector Defensie. Naast de wettelijke sociale zekerheid komen de bovenwettelijke voorzieningen bij ziekte, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, ouderdom en overlijden binnen de sector Defensie aan de orde.

Informatie in 'Jip en Janneke taal'
In haar algemeenheid beoogt de Wegwijzer Sociale Zekerheid Defensie niet uitputtend te zijn, maar om op een snelle en duidelijke manier informatie te verschaffen inzake het complexe en brede veld van de sociale zekerheid en pensioenen binnen de sector Defensie. Oftewel een vraagbaak op alle onderdelen. De Wegwijzer Sociale Zekerheid Defensie 2013 wordt digitaal beschikbaar gesteld.

Bestellen
U kunt de digitale Wegwijzer bestellen bij DFD. Het 150 pagina's tellende naslagwerk kost € 10,-. Leden van de ACOM, AFMP/FNV en MARVER/FNV krijgen 10% korting. DFD-relaties met een DFD-abonnement ontvangen de Wegwijzer kosteloos. Klik hier om de Wegwijzer te bestellen.

Wanneer u de Wegwijzer Sociale Zekerheid Defensie 2010 eerder heeft aangeschaft, heeft u eenmalig recht op een kosteloze update. Daarna bedragen de kosten € 7,50 per update. Klik hier om de laatste update te bestellen.

Inhoud
De onderwerpen die worden behandeld zijn zaken die bijna dagelijks in beweging zijn, onder andere omdat de aandacht van de politiek zich hier voortdurend op richt. De Wegwijzer Sociale Zekerheid Defensie is een momentopname en wordt periodiek geactualiseerd. Deze Wegwijzer Sociale Zekerheid Defensie is bijgewerkt tot 1 januari 2013.

Direct contact opnemen
Verplicht in te vullen velden
Bel me terug