Koninklijke Marechaussee

 
Marechaussee taken verzekerd
Een baan voor mannen en vrouwen met zeker geen ‘negen tot vijf’ mentaliteit. Wel 24/7 wereldwijd er zijn als het er op aankomt! Marechaussee zijn is vakmanschap en stelt hoge eisen aan u, zodat u onder alle omstandigheden uw taken kunt uitvoeren en optimaal inzetbaar bent. Wij van DFD kennen de risico’s die u als marechaussee loopt.

 

DFD MaatwerkPakket Marechaussee

De KMar doet veel om de risico’s voor haar personeel te beperken. Toch kan er altijd wat mis gaan. Het DFD Maatwerk Pakket Marechaussee (MPM) is uniek en speciaal afgestemd op de risico’s die u als marechaussee loopt bij de uitvoering van uw taken. Niet alleen uw beroepsrisico’s maar ook de risico’s thuis, tijdens het sporten, vrijetijdsbesteding of op vakantie. Veel marechaussees zijn bij DFD verzekerd. Klik hier voor de folder.

De KMar is een goede werkgever, met goede voorzieningen, maar na een ongeval krijgt u niet altijd voldoende om alle financiële gevolgen na een ongeval te dragen. Met de ongevallenverzekering heeft u extra financiële ruimte. Zowel uw paticuliere ongevallen als ongevallen tijdens uw werk zijn gedekt.

Voorbeeld: Tijdens uitzending, Hoge Risico Beveiliging, inzet nationaal interventieteam of handhaving openbare orde (ME) raakt u bij een gewapend conflict (molest) gewond of komt u te overlijden. Dan biedt een ‘gewone’ Nederlandse ongevallenverzekering geen dekking. Onze MPM Ongevallenverzekering is ondergebracht bij een buitenlandse verzekeraar en dekt het risico wel.

U neemt privéspullen, zoals een telefoon, computer en kleding mee naar een kazerne, brigade of op uitzending. Voor schade en diefstal hiervan is de KMar in principe niet verantwoordelijk.

Voorbeeld: Wanneer uw spullen worden gestolen dan is dit meestal zonder sporen van inbraak. Een normale inboedelverzekering biedt geen dekking. Onze MPM Inboedelverzekering wel wanneer u aangifte doet bij de Koninklijke Marechaussee.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. U of iemand uit uw gezin kan schade veroorzaken bij een ander. De kosten kunnen dan hoog oplopen. Hiervoor dient een aansprakelijkheidsverzekering. Omdat u doorde-weeks op de kazerne of brigade woont, bent u vaak niet meer verzekerd onder de AVP van uw ouders.

Voorbeeld: U stoot de bril van een vriend van tafel. De schade bedraagt 150 euro. U bent aansprakelijk. De AVP uit het DFD MaatwerkPakket vergoedt de kosten. U heeft geen financiële zorgen.

Als marechaussee maakt u vaak “zakenreizen’. Bijvoorbeeld buitenlandse oefening, uitzending, uitzetting of grensbewaking buitengrenzen Europa. Deze ‘zakenreizen’ vallen niet onder de dekking van een gemiddelde reisverzekering. Bij DFD wel! Natuurlijk zijn ook uw privéreizen verzekerd met onze reisverzekering.

DFD-abonnement

Met het DFD-abonnement kiest u voor DFD en DFD voor u! DFD ontvangt geen provisie van verzekeraars. Hierdoor zijn we onafhankelijk. Door het grote aantal marechaussees dat bij DFD verzekerd is, kunnen wij de prijs van het DFD-abonnement en het MPM laag houden.

 

Advies

Wilt u advies over uw verzekering neem dan contact op met DFD. Samen met u zoeken wij de verzekering van de maatschappij die het beste bij u past.

Bel vandaag nog met DFD via (040) 20 73 100.