De Amersfoortse zorgverzekering

 

De Amersfoortse zorgverzekering wordt niet langer aangeboden binnen de SPD-collectiviteit. Toch kunt u ook in 2018 bij De Amersfoortse verzekerd blijven. DFD blijft uw adviseur. 

Als je zorg nodig hebt, wil je je niet bezig houden welke arts wel en welke arts geen afspraak met je zorgverzekeraar heeft. Je wilt gewoon zo snel mogelijk geholpen worden door de arts van je keuze. Bij De Amersfoortse vinden ze die vrijheid belangrijk. Daarom heeft de Amersfoortse een basisverzekering met 100% vrije zorgkeuze. Zij vergoeden ieder(e) zorgverlener, apotheek of ziekenhuis. Een zorg minder.

Klik hier voor het premieoverzicht

Klik hier voor het vergoedingenoverzicht en zorgzoeker

klik hier voor het wijzigingsoverzicht

Klik hier voor de voorwaarden, vergoedingen en formulieren

Klik hier voor declareren per post

Klik hier voor digitaal declareren

Klik hier voor digitaal wijzigingen doorgeven

klik hier voor Mijn Amersfoortse Zorg

Klik hier voor een nieuwe aanvraag

 

 

Ditiszorg

Wanneer u wenst te wijzigen van verzekeraar en bijvoorbeeld opnieuw verzekerd wil worden binnen het SPD-zorgcollectief is dit eenvoudig mogelijk met het offerte en aanvraagprogramma "Ditiszorg". Met dit programma kunt u naast de SPD VGZ -Zorgverzekering ook de Amersfoortse- en ONVZ zorgverzekering 2018 afsluiten.

Om gebruik te kunnen maken van de collectiviteitskorting dient u op de ‘Ditiszorg’-openingspagina bij “Jouw collectiviteit” het vakje aan te vinken.